Jewel en Verona buitensex

Gepost 25 mei 2011 door kim holland in de categorie blond, brunette, buitensex, lesbi, pijpen, trio

jewel kim hollandverona kim hollandkim holland buitensex

Jewel en Verona worden gefotografeerd in de studio door Nick en Ger. Tijdens het kletsen laten de jonge meiden doorschemeren dat ze het toch wel heel graag naar buiten willen, want het is prachtig weer. Zo gezegd zo gedaan en Nick en Ger nemen de meiden mee naar het bos. Al snel zitten Jewel en Verona op hun knieen en hebben ze de harde pik van Nick tussen hun benen. Een echt geil buitensex kwartetje in een bos in Nederland.

Bekijk de video nu

3 Berichten voor “Jewel en Verona buitensex”

 1. Lars zegt:

  Hallo Beste Kim, een goede avond! Ik vind Jewel een toppertje van een meid! Graag wou ik in contact komen met haar, is dat mogelijk? En zo ja heeft ze een mailadres? Ze kan als ze dat wil mij ook een mailtje sturen naar mijn mailadres! Zou je dit aan haar door willen geven? Alvast bedankt en voor straks een fijne nacht! Vriendelijke groet en een dikke kus x Lars.


 2. Eddy zegt:

  Hey hallo Kim, ten eerste mijn complimenten voor de fantastische site. Top! Ik zou graag in contact komen met Verona. Wat een topmeid (als ondernemer heb ik een antenne ontwikkeld voor top-meiden, jij vast ook en de reden waarom Verona bij jou aangesloten is).
  Verona: wil je mij een mailtje sturen? Ik zou graag eens (zonder gedoe en gekkigheid) met je in contact komen, ik ben een grote fan. Groetjes en x Eddy


 3. Lars Helmer zegt:

  Hey hallo beste Kim, een goede nacht! Ik heb een vraagje: iets meet dan 1,5 jaar geleden had ik je gevraags of ik in contact kon komen met Jewel uit het pornofilmpje”Jewel en Verona buitensex”, helaas heb ik daar nog geen reactie op gehad! Zou je alsnog erop willlen reageren? Heeft Jewel een mailadres misschien? Ik zou haar graag willen ontmoeten namelijk, want ik vin haar een leuke, geile jonge vrouw! Ik hoop dan ook gauw wat terug te horen!

  Met vriendelijke Groetjes vanuit Alhen a/d Rijn, Lars Helmer.


Post een Bericht